Lidt om mig

Lidt om mig

Min rejse til Fitted Coaching.

Jeg har siden jeg gik i folkeskolen trænet i fitness center og aldrig været så god til, at sidde stille for længe af gangen. Fitness centeret blev mit helle og der hvor jeg kunne slå hovedet fra og mærke en udvikling.

På et tidspunkt blev jeg bidt helt af det og trænede op til konkurrence plan inden for fitness. Så jeg ved hvad det betyder, at bruge minimum 12 timer om ugen i fitnesscentret., food-prep til den store guldmedalje, så hverdagen kan hænge sammen med familie, fuldtidsstilling og familielivet. Nu er min træning mere for mig selv og ikke for, at stille op til konkurrencer.

Havde du spurgt mig før 2005 om jeg ville undervise andre i træning – havde jeg blankt afvist det! Men ved et tilfælde kom jeg til, at undervise på hold i funktionel træning – og jeg elsker det!

Jeg fandt ud af, at jeg var på den helt rigtige hylde. Det at se og få folk til at presse sig selv til det yderste på styrke, udholdenhed og kondition. Det bedste ved mit arbejde for mig er at se din glæde, når du selv kan se din udvikling. Kort sagt – din udvikling er en del af min udvikling.

Jeg har efterfølgende tillagt mig forskellige uddannelser. Ud over min coaching uddannelse, kostvejleder og personlig træner uddannelse er jeg også uddannet til: Kettlebell træning, Senior træning, Sliding træning, Foamroller, Slyngetræning, Mobilitets træning, forskellige Aqua træninger samt træning af gravide og efter fødsel.

Jeg har i flere år arbejdet med træning både på land og vand, men nu kom tiden til, at starte for mig selv.

Det fedeste ved mit fag, ud over at se din udvikling, er at der hele tiden kommer mere og mere forskning og masser af ny viden om kroppen.

Fitted Coaching

FORDELE VED REGLMÆSSIG SPORT

FOREBYGGER HOVEDPINE

FOREBYGGER HOVEDPINE

Reglmæssig træning forebygger hovedpine og er med til at få nulstillet tænketanken.

HJÆLPER MOD KRONISK SMERTE

HJÆLPER MOD KRONISK SMERTE

Ved at dyrke sport vil du også mærke en minskning af dine kroniske smerter. Bevægelse er sund, men kun hvis det ikke gør ondt.

Hvad siger coaching deltagerne

“Hvis jeg ikke selv havde prøvet det, så troede jeg simpelthen ikke det her var muligt”

Hvad siger coaching deltagerne

Bente Petersen

Vordingborg

Kontakt mig

Email: lenerye@fittedcoaching.dk
Phone: (45) 60 17 67 01

CVR-nr. 43912178

Telefontid

Hverdage mellem kl. 8.00-19.00.

Weekender efter behov

Følg mig